Get Adobe Flash player

GDPR

Az Uniós adatvédelmi irányelvek alapján nagyon fontos, hogy a cégek által kezelt személyes adatok nyilvántartására és biztonságos tárolására fel legyünk készülve. A felkészüléshez teljes körű segítséget nyújtunk KKV-k számára.

  • Állapot felmérés (audit)
  • Dokumentálás
  • Tanácsadás
  • Megoldások bevezetése

Fontos, hogy az irányelvek által a kötelezettség mindenkire vonatkozik, de az adatok mennyiségétől és a cégmérettől függően, nem feltétlenül jelet ez irreális anyagi ráfordítás. Valamint fontos kiemelni, hogy a szabályozásnak való megfelelés nem csupán informatikai kérdés, a felhasználó és adatkezelők valamint az érintett magánszemélyek tájékozottságával és szabályszerű eljárásával lehet csak megfelelő megoldást előállítani.

Rólunk mondták
"Közhasznú egyesület lévén, nem szabványos az ügymenetünk, ennek ellenére a NetOn jól tud alkalmazkodni hozzánk."
Kovács László FIX Egyesület
.
"Speciális hardver igényeink be- szerzésében kiváló partner a Neton Kft."
Michal Wojtkow Cinema City
.
"Felhasználói támogatásból és türelemből jeles!"
Forrás Csaba
.
"Üzletvitelünk miatt egyes beszer- zéseket és feladatokat nagyon szűk határidővel kell megoldanunk. Ebben rugalmas és jól együttműkö- dő társra találtunk a Neton-ban."
Füleki László Forum Hungary
.
"Gyártósoraink miatt számítógé- peinkben a legkülönbözőbb hard- verek és szoftverek találhatók meg. Így elvárás az az átfogó informatikai szakértelem számunkra, melyet a Neton képvisel."
Hazafi József VisionSMT Kft.