Get Adobe Flash player

Rólunk

Évtizedes szakmai és piaci tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk biztosítja Ügyfeleink elégedettségét.

 

Fő tevékenységünk informatikai rendszerek teljes körű tervezése, kivitelezése és karbantartása. Arra törekszünk, hogy szakértelmünkkel mindazon területeket lefedjünk melyet a mai információs rendszerek üzemeltetésének komplexitása megkövetel. Ezért folyamatosan bővítjük szaktudásunkat, beszállítói kapcsolatainkat.

 

Felkészültségüket annak köszönhetjük, hogy a hivatástudaton túl, hobbiként is fürkésszük az állandóan fejlődő informatikai megoldásokat. Az újítások hatékony alkalmazása folyamatos kihívást jelent, bevezetésük termelési rendszerbe számos tesztet előz meg virtuális tesztkörnyezetünkben.

 

A legmodernebb technikák használata mellett fel vagyunk készülve a jól bevált rendszerek üzemeltetésére is. Tapasztalataink éppúgy kiterjednek a DOS-os rendszerekre, mint a Novell, Linux, vagy Windows 10 operációs rendszerre. Amennyiben, SQL alapú, programokat használ: Infocentrum, KulcsSoft, Nexon, Winner alkalmazások formájában, ez esetben is számíthat gyakorlott támogatásunk.

 

Megoldjuk kiszolgálóinak (web, fájl, e-mail, print, fax, SQL), és munkaállomásainak felügyeletét, karbantartását és sürgősségi hibaelhárítását. Valamint riasztó-, megfigyelő-, beléptető-, és telefonos rendszerek kivitelezését, bővítését és karbantartását is vállaljuk.

 

Felkészülten várjuk megkeresését!

Rólunk mondták
"Közhasznú egyesület lévén, nem szabványos az ügymenetünk, ennek ellenére a NetOn jól tud alkalmazkodni hozzánk."
Kovács László FIX Egyesület
.
"Speciális hardver igényeink be- szerzésében kiváló partner a Neton Kft."
Michal Wojtkow Cinema City
.
"Felhasználói támogatásból és türelemből jeles!"
Forrás Csaba
.
"Üzletvitelünk miatt egyes beszer- zéseket és feladatokat nagyon szűk határidővel kell megoldanunk. Ebben rugalmas és jól együttműkö- dő társra találtunk a Neton-ban."
Füleki László Forum Hungary
.
"Gyártósoraink miatt számítógé- peinkben a legkülönbözőbb hard- verek és szoftverek találhatók meg. Így elvárás az az átfogó informatikai szakértelem számunkra, melyet a Neton képvisel."
Hazafi József VisionSMT Kft.